Trouwpakken voor mannen vanaf € 299,-

Ga jij binnenkort trouwen? En ben jij van plan om binnenkort te oriënteren voor een trouwpak/trouwkostuum? Hier op de website kun jij alvast een impressie krijgen van een kleine selectie uit de mooiste trouwpakken en trouw outfits voor de bruidegom.

Persoonlijke aandacht van onze winkelmanager.

Uniek opmaat gemaakt trouwpak voor jouw.

Uw pas-sessie is klaar binnen 60 minuten.

Trouwpak bij Casanova Milano

De trouwpakken bij Casanova Milano zijn zowel standaard confectie als maatpakken en worden gemaakt binnen de EU! De trouwpakken zijn exclusief en van hoge kwaliteit. Een keuze uit 2-delige en 3-delige trouwpakken die je ook na de bruiloft nog wilt en kunt dragen, het derde deel is het (trouw) gilet wat vaak het beste gecombineerd kan worden met de kleur van de bruidsjurk! Het allermooiste trouwpak voor mannen vind je bij Casanova Milano. Met onze ervaring adviseren we je graag over de verschillende stijlen en wat voor type trouwpak met eventuele accessoires en overhemd het beste bij jou past.
Het is tenslotte is jouw trouwdag en dat is een bijzondere dag van je leven!
Het dan ook niet zomaar een pak/kostuum maar het hele complete outfit, denk daarbij ook aan een bijpassende overhemd, stropdas of vlinderstrik.
De pasvorm van het trouwpak moet goed zijn, jij moet je er comfortabel in voelen en het trouwpak moet aansluiten bij jullie huwelijksdag. Om de balans tussen esthetiek en comfort te vinden moet daarom door de aanstaande bruidegom zelf gepast worden zodat het een gevoel van draagcomfort ervaren kan worden. Er wordt niet alleen naar jouw maten gekeken, maar ook naar de lichaamshouding, postuur en persoonlijke voorkeuren bij het samenstellen van het trouwpak. Zo ontstaat er een compleet trouw-outfit die perfect aansluit bij jouw stijl en trouwdag. Op de website getoonde trouwpakken zijn verkrijgbaar in onze fysieke winkel aan de Oudkerkhof 5 te Utrecht centrum.

Onze werkwijze

Keuze van kleur en materiaal

De eerste stap is het uitkiezen van de stof, kleur, de stijl, de knopen en de overige opties van het maatwerk. Maak een afspraak om samen met een van onze ervaringsdeskundige uw maatwerk van kledingstuk samen te stellen. De prijzen beginnen vanaf € 500,- voor een unieke maatpak!

Het laten opnemen van je maten

Onze ervaringsdeskundige meten u op +/- 25 verschillende punten op, en krijgt u d.m.v. onze serie in maatpakken een aantal er van om aan te passen voor de juiste fit/pasvorm en indicatie van maat dat het beste tot zijn recht komt bij jouw maat en vorm! Daarbij houden zij rekening met lengte, lichaamshouding, schouderstand en armposities. Al deze informatie wordt doorgestuurd naar de fabriek in Italië en wordt gebruikt bij het vervaardigen van uw maatwerk. De maten worden opgeslagen in ons systeem zodat u in de toekomst eenvoudig opnieuw kunt bestellen.

Eventueel bijbehorende accessoires

Maak het uniek, tot persoonlijk! Kies daarbij een exclusieve voeringstof voor de binnenkant van het colbert, kleur van knoopsgaten, stiksels, model, etc. Aan de hand van uw maten en persoonlijk keuzes worden de patronen in de fabriek getekend en de geselecteerde stof gesneden. Alle onderdelen van het kledingstuk worden vervolgens op traditionele en ambachtelijke wijze gestikt en tot één uniek geheel gemaakt tot perfectie. Daarnaast kunt bij Casanova Milano slagen voor een goed passend overhemd, eventueel een (trouw) gilet in een andere kleur, stropdas, manchetknopen, etc.

Wanneer die klaar is kijken of die past

Na 4 tot 5 weken is het kledingstuk gereed en bij ons binnen. Er wordt dan meteen met u contact opgenomen om het kledingstuk af te passen in onze winkel. Tijdens het afpassen wordt gekeken naar de pasvorm en hoe het kledingstuk op het lichaam valt. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt en het pak wordt tot in de kleinste details geperfectioneerd!