Maatpakken / tailormade-suits

Bij Casanova Milano, uw herenmode specialist, is het voor iedereen mogelijk om een pak te laten maken, het is iets uniek, iets persoonlijks. Maar wat houdt het precies in om een pak op maat te laten maken? Maatkleding zet zich af tegen confectiekleding. U kiest uw eigen stof, snit, model en diverse opties van afwerking, ook het kiezen van uw eigen unieke satijne binnenvoering. De prijs van het maatpak is afhankelijk van de kwaliteit en de exclusiviteit van de 100% eco en bio stof. Bij Casanova Milano ben je aan het juiste adres voor maatkleding en heeft u al vanaf 500,- euro een mooi handgemaakt met canvas unieke maatpak uit diverse Italiaanse of Australische wollen stoffen, voor zowel je business-outfit als casual-outfit en ook voor een wedding-outfit. Bij Casanova Milano kijken we eerst naar de man, dan naar het pak (of combinatie). Dat betekent dat we jou eerst beter willen leren kennen. Onder het genot van een espresso, cappuccino of thee bespreken we vervolgens verschillende maakwijzen en welke stof er het beste bij u past. Bij Casanova Milano maken we alles volledig op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw perfecte maatpak te vinden.

Keuze van kleur en materiaal

De eerste stap is het uitkiezen van de stof, kleur, de stijl, de knopen en de overige opties van het maatwerk. Maak een afspraak om samen met een van onze ervaringsdeskundige uw maatwerk van kledingstuk samen te stellen. De prijzen beginnen vanaf € 500,- voor een unieke maatpak!

Het laten opnemen van je maten

Onze ervaringsdeskundige meten u op +/- 25 verschillende punten op, en krijgt u d.m.v. onze serie in maatpakken een aantal er van om aan te passen voor de juiste fit/pasvorm en indicatie van maat dat het beste tot zijn recht komt bij jouw maat en vorm! Daarbij houden zij rekening met lengte, lichaamshouding, schouderstand en armposities. Al deze informatie wordt doorgestuurd naar de fabriek in Italië en wordt gebruikt bij het vervaardigen van uw maatwerk. De maten worden opgeslagen in ons systeem zodat u in de toekomst eenvoudig opnieuw kunt bestellen.

Eventueel bijbehorende accessoires

Maak het uniek, tot persoonlijk! Kies daarbij een exclusieve voeringstof voor de binnenkant van het colbert, kleur van knoopsgaten, stiksels, model, etc. Aan de hand van uw maten en persoonlijk keuzes worden de patronen in de fabriek getekend en de geselecteerde stof gesneden. Alle onderdelen van het kledingstuk worden vervolgens op traditionele en ambachtelijke wijze gestikt en tot één uniek geheel gemaakt tot perfectie. Daarnaast kunt bij Casanova Milano slagen voor een goed passend overhemd, eventueel een (trouw) gilet in een andere kleur, stropdas, manchetknopen, etc.

Wanneer die klaar is kijken of die past

Na 4 tot 5 weken is het kledingstuk gereed en bij ons binnen. Er wordt dan meteen met u contact opgenomen om het kledingstuk af te passen in onze winkel. Tijdens het afpassen wordt gekeken naar de pasvorm en hoe het kledingstuk op het lichaam valt. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt en het pak wordt tot in de kleinste details geperfectioneerd!