Roberto Salvatore

Roberto Salvatore biedt tijdloze en modieuze items, geïnspireerd op zakelijk, casual, en voor de speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een jubileum. Dit exclusieve brand wordt vanuit Italië bestuurd en is in Nederland vertegenwoordigd!

De oprichter is van oorsprong mode-designer dat vele ontwikkelingen, ideeën van schetsen naar realiteit heeft gebracht. Ons doel is het creëren van exclusieve kwaliteit dat elke persoon kan dragen zodat men zijn eigen unieke stijl draagt dat makkelijk aan te passen is naar zijn wens.

Kleding maken de man is de uitdrukking dat vaak luid! Dat klopt zeker. Een broek, een overhemd, een colbert, overjas of een paar schoenen: het lijkt op het aanzicht allemaal op elkaar maar de kwaliteit verschilt enorm veel afhankelijk van het kwaliteit en afwerking.

Bij Roberto Salvatore wordt er huidvriendelijke en milieuvriendelijke grondstoffen/materialen gebruikt zonder chemische toevoegingen! Op maat gemaakte kleding: Elk ontwerp is apart in zijn soort doordat men het zelf kan aanpassen. Het simpele, maar toch unieke concept komt heel mooi naar de voorgrond in het eindproduct. Onder elke outfit past ook een setje schoenen. Heb jij iets in gedachten? Ons team hoort het graag van jou.
Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!

Roberto Salvatore 1849-2021

Tel.nr.: +31639339475
E-mail: robertosalvatore1849@gmail.com
website: www.robertosalvatore.eu