Pakken op maat Houten

Pakken op maat Houten Bent u op zoek naar pakken op maat in Houten van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs? Hiervoor bent u bij Casanova Milano aan het juiste adres! Wat de gelegenheid ook is, wij maken voor u een pak op maat welke precies aansluit bij uw wensen. Kom langs bij onze winkel in Utrecht, dan helpen u wij graag verder. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

‘Made to measure’ of toch ‘tailor-made’?

Ten eerste is het belangrijk om te weten of u een ‘made to measure’-pak wilt laten maken, of dat u toch liever een ‘tailor-made’-pak wilt. Bij een ‘made to measure’-pak krijgt uw pak een betere pasvorm; de maten worden aangepast aan uw lichaam, maar niet alles van het pak kan aangepast worden. Ook wordt uw houding niet meegenomen in het patroon, wat wel essentieel is voor het creëren van de perfecte pasvorm. Indien u een afwijkende maat hebt, niet perfect symmetrisch bent of een speciaal patroon nodig hebt is deze optie dus niet aan te raden. Een ‘tailor-made’-pak wordt volledig naar uw wens en uw lichaam gemaakt, van de maten tot de stof en van de snit tot het model. Welke werkwijze u ook kiest, voor pakken op maat in Houten die passen bij iedere gelegenheid bent u bij Casanova Milano aan het juiste adres!

Waarom Casanova Milano voor het laten maken van pakken op maat in Houten

Bij Casanova Milano kijken we eerst naar u en daarna naar het pak. Wij vinden het belangrijk dat het pak dat wij voor u maken ook echt bij u past. Wanneer u een pak bij Casanova Milano laat maken kiest u zelf uw eigen stof, snit, model, kleur en afwerking. Ook kunt u uw eigen unieke voering kiezen. Van business-outfit tot wedding-outfit, wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw pak. Ook uw pakken op maat laten maken in Houten door Casanova Milano? Boek nu een afspraak via onze Facebookpagina of stuur ons een e-mail!Webshop bekijken