Maatpakken Houten

Maatpakken Houten Als u opzoek bent naar maatpakken in Houten voor een betaalbare prijs en van hoge kwaliteit, bent u bij Casanova Milano aan het goede adres! Casanova Milano maakt maatpakken die precies aansluiten op uw wensen. Kom langs bij onze winkel in Utrecht of neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bij Casanova Milano is het voor iedereen mogelijk om maatpakken te laten maken!

Hoe gaan wij te werk?

Ieder pak is uniek en persoonlijk, dat is wat maatpakken afzet tegen confectiepakken. Maar hoe gaan wij precies te werk? Wanneer u bij ons een maatpak laat maken, kiest u zelf de stof, het model, de kleur en de afwerking. Ook kunt u uw eigen unieke voering kiezen. Wordt het Australisch wol of toch een van de klassieke Italiaanse wollen stoffen? Onder het genot van een espresso, cappuccino of thee bespreken we wat uw wensen en eisen zijn en wat u qua pakken en kostuums het mooist vindt. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw pak, of het nu om een business-outfit of wedding-outfit gaat.

Verschil tussen ‘made to measure’ en ‘tailor-made’

Veel mensen weten het verschil tussen ‘made to measure’ en ‘tailor-made’ niet, terwijl dit een cruciaal verschil met zich meebrengt voor uw eigen maatpak. Bij een ‘made to measure’-pak heeft u een pak in het standaard confectiemodel dat wordt aangepast, zodat het beter aansluit op uw lichaam. Uw pak krijgt dus een betere pasvorm, maar niet alles van het pak kan aangepast worden. Ook is uw houding niet meegenomen in het patroon, wat wel essentieel is voor het creëren van de perfecte pasvorm. Indien u een afwijkende maat hebt, niet perfect symmetrisch bent of een speciaal patroon nodig hebt is deze optie namelijk niet mogelijk. Een ‘tailor-made’-pak is helemaal gemaakt op de maten van uw lichaam. U kiest de stof, snit, model, kleur en afwerking.

Voor het laten maken van maatpakken in Houten bent u bij Casanova Milano aan het juiste adres!

Heeft u interesse in het laten maken van maatpakken in Houten en omstreken? En bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs? Boek dan snel uw afspraak via onze Facebookpagina of stuur ons een e-mail! Vervolgens gaan onze ervaren kledingmakers voor u aan de slag om uw maatpak volledig naar wens te maken.Webshop bekijken

Lees op deze pagina meer informatie over onze maatpakken