Kostuums Utrecht

Kostuums Utrecht Bent u op zoek naar prachtige kostuums in Utrecht voor een betaalbare prijs en van hoge kwaliteit, bent u bij Casanova Milano aan het goede adres! Onze kleermakers weten precies hoe ze uw wensen qua stof, snit en pasvorm moeten omtoveren in een kostuum met klasse. Kom langs bij onze winkel in Utrecht of neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bij Casanova Milano is het voor iedereen mogelijk om maatpakken te laten maken!

Uw perfecte kostuum op maat

Lijkt u hét perfecte kostuum maar niet te kunnen vinden? Laat er dan een op maat maken door een ervaren kleermaker! Bij Casanova Milano staan wij voor u klaar om uw wensen te vertalen in een prachtig design en een perfect passend kostuum. Of u nu kiest voor ‘made to measure’ – het confectiemodel van het pak wordt aangepast, zodat het beter aansluit op uw lichaam – of voor volledig ‘tailor-made’, wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw kostuum, of het nu om een business-outfit of wedding-outfit gaat. Maar hoe gaan wij precies te werk? Wanneer u bij ons een maatpak laat maken, kiest u zelf de stof, het model, de kleur en de afwerking. Ook kunt u uw eigen unieke voering kiezen. Wordt het Australisch wol of toch een van de klassieke Italiaanse wollen stoffen? Onder het genot van een espresso, cappuccino of thee bespreken we wat uw wensen en eisen zijn en wat u qua pakken en kostuums het mooist vindt.

‘Made to measure’-pakken en ‘tailor-made’-kostuums in Utrecht aan de hand van de specialisten van Casanova Milano

De experts van Casanova Milano kunnen u adviseren over welke werkwijze het beste bij u past. Bent u bijvoorbeeld lang, asymmetrisch of passen normale pakken u niet mooi door uw houding? Dan kan het lastig zijn om ook met ‘made to measure’ een kostuum te maken die perfect past bij uw lichaam. In dat geval kunnen wij een ‘tailor-made’-kostuum voor u laten maken die niet alleen is aangepast aan uw lichaam, maar ook aan uw persoonlijke smaak. Heeft u interesse in het op maat laten maken van kostuums in Utrecht en omstreken? Boek dan snel uw afspraak via onze Facebookpagina of stuur ons een e-mail!Webshop bekijken